1 op 1 coaching (6 maanden - 4 jaar)Krijg je slaap & rust
terug met een stappenplan op maat en persoonlijke begeleiding

Met behulp van een concreet, persoonlijk stappenplan en de juiste begeleiding leer jij jouw kindje om goed te slapen. 

Zodat jullie binnen no-time allemaal weer kunnen genieten van een goede (nacht)rust en een fijne bedtijd!

Elk kind is anders. 

Elke ouder is anders. 

Elke slaapuitdaging is anders 

en de manier waarop jij er in staat.

Daarom is ook elk traject anders. 

Waar heb jij behoefte aan? 

Kinderen tussen 6 maanden en 4 jaar:

Een goede start
€179

Geschikt voor jou als:

je al best wat kennis hebt over de slaap van je kindje, maar nu toch vastloopt. Je hebt een goede kickstart nodig. Jij wilt gewoon exact weten wat je moet gaan doen. Wat goed werkt voor jullie. Als je de juiste handvatten maar hebt ben je vervolgens – met een klein beetje ondersteuning – prima in staat om dit varkentje zelf te wassen

Een eind op weg
€349,-

Geschikt voor jou als:

je al best wat kennis hebt over de slaap van je kindje maar je weet niet waar je moet beginnen als het gaat om het verbeteren van slaap. Je hebt een concreet stappenplan nodig en het geeft je vertrouwen om te kunnen sparren met mij zodat je zeker weet dat je het goed doet en bij kan sturen als dat nodig is.  

Tot aan de finish
€575,-

Geschikt voor jou als:

je door de bomen het bos niet meer ziet. Het slaaptekort heeft de overhand genomen en je hebt geen idee wat je moet doen om de huidige patronen te doorbreken. Je wilt zekerheid dat je binnen enkele weken je nachtrust terug hebt en je wilt dat ik je precies vertel welke stappen je daarvoor moet zetten en bij kan sturen wanneer het nodig is. Tot het doel is bereikt

Twijfel je over wat het best bij jou past? Overleg is altijd mogelijk. Stuur me een berichtje, vertel me waar je over twijfelt. Dan bespreken we samen jouw situatie en geef ik je mijn advies welke begeleiding het best bij jouw situatie past.

Wat zeggen anderen?

Tedje
Lees verder
“Onze dochter (14 maanden) sliep ’s nachts niet door. Ze wilde 3-16x per nacht (borst)voeding. In eerste instantie heeft Hanneke ons geadviseerd, gezien de medische conditie van onze dochter om het plan dat ze had gemaakt te bespreken met een arts. Die gaf aan dat we haar de voeding moesten blijven geven waar ze om vroeg. Ondanks dat hebben we veel gehad aan de tips in Hanneke’s plan. Inmiddels is de conditie van onze dochter zo verbeterd dat we half oktober 2021 eindelijk echt met het plan van Hanneke aan de slag konden gaan. En zowaar na 2 weken sliep onze dochter door! Ik ben super dankbaar dat Hanneke ons zo goed heeft geholpen en al die tijd is blijven meedenken.”
Afroditi
Lees verder
“Nadat ons zoontje 11 maanden was en bijna geen enkele nacht had doorgeslapen wisten wij niet meer wat wij fout deden. Alles geprobeerd, maar niets hielp. Wij waren op, voelden ons moe, wanhopig en besloten om op zoek te gaan naar een slaapcoach. Hadden we dat maar eerder gedaan! Na een uitgebreide intake kwam Hanneke niet alleen met een goed plan van aanpak, maar legde ook heel goed uit waarom ons zoontje niet reageerde op wat wij probeerden te doen. Wij voelden ons erg gesteund en konden vrij snel en met goede begeleiding starten met de slaaptraining. Resultaat…? Binnen 4 nachten hadden wij, na 11 maanden, een baby die doorsliep! Wij konden voor het eerst na een lange tijd doorslapen en genoten weer van elkaar! Zoontje uitgerust en papa en mama ook. Kan het echt iedereen aanraden die hulp nodig heeft, niet twijfelen gewoon doen!”
Nienke
Lees verder
“Al 2 jaar sliep onze dochter erg slecht, en wij dus ook. Wij moesten bij haar blijven iedere avond tot ze eindelijk sliep en in de nacht werd ze regelmatig wakker. De dag begon standaard tussen 4 en half 5 wat ons helemaal opbrak. Gemiddeld sliep onze dochter 9 uur per dag waardoor zij vaak over vermoeid en chagrijnig was. De training van Hanneke heeft ons zo goed geholpen! Samen met haar zijn wij twee weken aan de slag gegaan, na 3 dagen sliep onze dochter opeens al klokje rond! Nu slaapt ze gemiddeld 13 uur per dag, is veel vrolijker en ook op de opvang gaat het een heel stuk beter. Ze is echt weer uitgerust en ook wij kunnen eindelijk weer onze slaap inhalen! De communicatie met Hanneke is echt top! Ze staat altijd voor je klaar en helpt je door iedere stap en fase heen. Echt een aanrader voor iedereen met een kindje die slecht slaapt.”
Sofie, Bernd, Lars & Nils
Lees verder
“Als ik van tevoren wist hoeveel Hanneke voor ons zou betekenen zou ik het eerder hebben gedaan. Met het uitgebreide slaapplan die Hanneke speciaal voor onze zoon Nils van 8 maanden heeft gemaakt zijn wij aan de slag gegaan. Fijn om allereerst ook te weten te komen waar de slaapproblemen vandaan komen, zodat je het ook beter kan begrijpen en je daardoor ook weet waarom je iets doet. Dat bracht ons veel rust. Er waren zeker moeilijke momenten, maar met alle tips die Hanneke ook geeft komt dat uiteindelijk helemaal goed. Nils slaapt de nachten nu heerlijk door en dan besef je weer hoe belangrijk slaap is! Onze zoon Lars van 3 jaar was een hele vroege vogel en daar ook tips voor gekregen die goed hielpen. Dus een goede nachtrust en de ochtend er ook nog bij Ik raad Hanneke echt aan iedereen aan. Hanneke bedankt voor alles!”
Daan & Carmen
Lees verder
“Wanneer je voor de zoveelste keer denkt ‘vannacht zal het beter moeten gaan’ en je wederom je bed uitstapt met het gevoel alsof je onder je matras hebt gelegen, is het tijd voor verandering. Toen we hoorden dat dit binnen vier nachten het geval kon zijn dachten we dat het een grap was. We pasten de door Hanneke voorgeschreven technieken uit het slaapplan de eerste nachten toe en… stil. Stomverbaasd lagen wij wakker – wat gelukkig ook van korte duur was ;-). Hanneke is een prettige, betrokken en zeer positieve slaapcoach. ’s Ochtends of ’s avonds: zij staat paraat. Wij kunnen Hanneke iedereen aanbevelen!”
Previous
Next