Van uitgeput naar uitgerust in 3 weken

Uitgerust, trots op je kindje
&
zelfverzekerd over de slaaptoekomst

Dat is hoe jij je voelt na 3 weken. 

In dit revolutionaire groepstrajectgeschikt voor kinderen tussen 6 maanden en 4 jaar oud – leer jij de slaapbehoeften van jouw kindje herkennen en begrijpen. 

Leer je precies welke stappen jij kan zetten om hem of haar te begeleiden naar een fijn ritme en véél slaap. 

Wat ga JIJ trots zijn op je kindje. Want geloof me, jouw bengeltje wil ook gewoon lekker kunnen slapen, maar weet alleen niet hoe.

Op elke eerste vrijdag van de maand start een nieuw groep. De eerstvolgende startdatum is vrijdag 2 juni. 

Je kan nu alvast aanmelden. Doe je mee?

Wanneer is dit traject
voor jou?

Heb jij het gevoel dat je vastzit in een vicieuze cirkel van slaapgebrek

Dat je constant vermoeid bent omdat je kind ’s nachts vaak wakker wordt en moeite heeft om weer in slaap te vallen? 

Of voel je je machteloos en gefrustreerd omdat je kind niet in zijn eigen bed wil slapen? 

Misschien heb je geen idee waarom je kind moeite heeft om in slaap te vallen, of wordt je kind te vroeg wakker en weet je niet hoe je dit kunt veranderen

Misschien zit je vast in een onregelmatig slaapritme en weet je niet hoe je dit kunt verbeteren zonder de hele dag aan huis gekluisterd te zijn.

Als ouders slaap verliezen, verliezen ze niet alleen hun vermogen om helder te denken, maar ook hun vermogen om te genieten van de kleine momenten van het ouderschap.

Hoe ziet het traject eruit?

  • Met minimaal 3 en maximaal 15 ouders ga jij aan de slag om in 3 weken tijd al jouw slaapdoelen te realiseren. 
 
  • Voorafgaand aan de start van het traject  ontvang je van mij een intakeformulier die je zo uitgebreid mogelijk mag invullen. Je beschrijft jouw situatie, je doelen, je verwachtingen en je kan hier je specifieke vragen stellen. Op basis hiervan schrijf ik voor jou een persoonlijk slaapplan dat speciaal op jullie situatie en unieke slaapuitdagingen is afgestemd. Álles wat je nodig hebt om jullie doelen te bereiken staat in dit plan beschreven. 
 
  • Je krijgt een halfjaar lang toegang tot de online leeromgeving waarin je allerlei informatie kan vinden over alles wat met slaap te maken heeft. Wil je extra informatie over vroege ochtenden? Hoe je een fijn ritme kan creëren? Hoe je slaapjes kan verlengen? Hier vind je het. Zo blijf je nooit ergens mee zitten en kan je met ál jouw uitdagingen aan de slag.
 
  • Op de eerste donderdag van de maand starten we gezamenlijk met een live kickoff (via Teams) waarbij je kennis maakt met de andere ouders in de groep en mijzelf als jouw slaapcoach.
 
  • Na het ontvangen van jouw persoonlijke plan en deze live kickoff ontbreekt het jou aan niets meer om op vrijdag volledig voorbereid een vliegende start te maken. 
 
  • Gedurende 3 weken houd jij dagelijks een slaaplog bij. Hierin beschrijf je minutieus hoe de slaap van jouw kindje verloopt, welke vooruitgang je boekt en tegen welke obstakels je aanloopt. Eens per week ontvang je van mij uitgebreid feedback op jouw bijgehouden slaaplog, zodat je bij kan sleutelen waar nodig en weer volop verder kan om jouw slaapdoelen te behalen.
 
  • Vanaf dag 1 krijg je toegang tot een besloten Whatsappgroep. Twee keer per week is er een Whatsapp vragenspreekuur waarin je al je vragen kan stellen aan mij. Zo zorgen we ervoor dat je op de goede weg blijft naar een goede nachtrust voor jou en jouw kindje. Tevens is de Whatsappgroep dé plek om je ervaringen, frustraties en uiteraard successen te delen met de andere ouders in de groep.
 
  • Daarnaast is er halverwege het traject een live Q&A-sessie (via Teams), waarin ik alle vragen beantwoord in een groepsgesprek. Hierin hebben we de mogelijkheid om verdiepend en interactief op je vragen in te gaan. We bespreken tevens waar je staat, welke doelen je al behaald hebt en welke doelen je nog wilt behalen.
 
  • Op de laatste dag sluiten we het traject af met een knallende live-bijeenkomst (via Teams), waarin we alle succes vieren. Want die zijn er genoeg, beloofd!

.Na 3 weken heb jij..

Voor slechts €279,- krijg jij dit allemaal!

Je kunt ook in 2 (€144,50 per termijn) of 3 maandtermijnen (€98,- per termijn) betalen. Klik op de betaalpagina hieronder om aan te geven in hoeveel termijnen je wilt betalen. Let wel: er komt dan €5- per termijn bij aan administratiekosten. 

Dus ben jij klaar om je slapeloze nachten voorgoed achterwege te laten? Meld je vandaag nog aan en ontdek hoe jij en jouw kindje binnen 3 weken weer vol energie wakker worden. 

Wat zeggen anderen?

Tedje
Lees verder
“Onze dochter (14 maanden) sliep ’s nachts niet door. Ze wilde 3-16x per nacht (borst)voeding. In eerste instantie heeft Hanneke ons geadviseerd, gezien de medische conditie van onze dochter om het plan dat ze had gemaakt te bespreken met een arts. Die gaf aan dat we haar de voeding moesten blijven geven waar ze om vroeg. Ondanks dat hebben we veel gehad aan de tips in Hanneke’s plan. Inmiddels is de conditie van onze dochter zo verbeterd dat we half oktober 2021 eindelijk echt met het plan van Hanneke aan de slag konden gaan. En zowaar na 2 weken sliep onze dochter door! Ik ben super dankbaar dat Hanneke ons zo goed heeft geholpen en al die tijd is blijven meedenken.”
Afroditi
Lees verder
“Nadat ons zoontje 11 maanden was en bijna geen enkele nacht had doorgeslapen wisten wij niet meer wat wij fout deden. Alles geprobeerd, maar niets hielp. Wij waren op, voelden ons moe, wanhopig en besloten om op zoek te gaan naar een slaapcoach. Hadden we dat maar eerder gedaan! Na een uitgebreide intake kwam Hanneke niet alleen met een goed plan van aanpak, maar legde ook heel goed uit waarom ons zoontje niet reageerde op wat wij probeerden te doen. Wij voelden ons erg gesteund en konden vrij snel en met goede begeleiding starten met de slaaptraining. Resultaat…? Binnen 4 nachten hadden wij, na 11 maanden, een baby die doorsliep! Wij konden voor het eerst na een lange tijd doorslapen en genoten weer van elkaar! Zoontje uitgerust en papa en mama ook. Kan het echt iedereen aanraden die hulp nodig heeft, niet twijfelen gewoon doen!”
Nienke
Lees verder
“Al 2 jaar sliep onze dochter erg slecht, en wij dus ook. Wij moesten bij haar blijven iedere avond tot ze eindelijk sliep en in de nacht werd ze regelmatig wakker. De dag begon standaard tussen 4 en half 5 wat ons helemaal opbrak. Gemiddeld sliep onze dochter 9 uur per dag waardoor zij vaak over vermoeid en chagrijnig was. De training van Hanneke heeft ons zo goed geholpen! Samen met haar zijn wij twee weken aan de slag gegaan, na 3 dagen sliep onze dochter opeens al klokje rond! Nu slaapt ze gemiddeld 13 uur per dag, is veel vrolijker en ook op de opvang gaat het een heel stuk beter. Ze is echt weer uitgerust en ook wij kunnen eindelijk weer onze slaap inhalen! De communicatie met Hanneke is echt top! Ze staat altijd voor je klaar en helpt je door iedere stap en fase heen. Echt een aanrader voor iedereen met een kindje die slecht slaapt.”
Sofie, Bernd, Lars & Nils
Lees verder
“Als ik van tevoren wist hoeveel Hanneke voor ons zou betekenen zou ik het eerder hebben gedaan. Met het uitgebreide slaapplan die Hanneke speciaal voor onze zoon Nils van 8 maanden heeft gemaakt zijn wij aan de slag gegaan. Fijn om allereerst ook te weten te komen waar de slaapproblemen vandaan komen, zodat je het ook beter kan begrijpen en je daardoor ook weet waarom je iets doet. Dat bracht ons veel rust. Er waren zeker moeilijke momenten, maar met alle tips die Hanneke ook geeft komt dat uiteindelijk helemaal goed. Nils slaapt de nachten nu heerlijk door en dan besef je weer hoe belangrijk slaap is! Onze zoon Lars van 3 jaar was een hele vroege vogel en daar ook tips voor gekregen die goed hielpen. Dus een goede nachtrust en de ochtend er ook nog bij Ik raad Hanneke echt aan iedereen aan. Hanneke bedankt voor alles!”
Daan & Carmen
Lees verder
“Wanneer je voor de zoveelste keer denkt ‘vannacht zal het beter moeten gaan’ en je wederom je bed uitstapt met het gevoel alsof je onder je matras hebt gelegen, is het tijd voor verandering. Toen we hoorden dat dit binnen vier nachten het geval kon zijn dachten we dat het een grap was. We pasten de door Hanneke voorgeschreven technieken uit het slaapplan de eerste nachten toe en… stil. Stomverbaasd lagen wij wakker – wat gelukkig ook van korte duur was ;-). Hanneke is een prettige, betrokken en zeer positieve slaapcoach. ’s Ochtends of ’s avonds: zij staat paraat. Wij kunnen Hanneke iedereen aanbevelen!”
Previous
Next