Wegwijs in Babyslaap
€49,-

De ultieme, complete handleiding voor de slaap van jouw baby in de eerste 6 maanden.

 

“Doe ik iets verkeerd?”

“Waarom slaapt mijn kindje niet?”

“Ben ik niet in staat om hem te troosten?”

Terwijl jouw kindje worstelt om zijn of haar slaapritme te vinden, voel jij je soms gevangen in een wirwar van vermoeidheid, zorgen en onzekerheid.

Je voelt de pijn in je hart wanneer je je kindje ziet worstelen met slapeloosheid en onrust. Je wilt niets liever dan dat je kindje gelukkig en tevreden is, maar je hebt geen idee wat je moet doen om dat te bereiken.

De gebroken nachten stapelen zich op en je begint te twijfelen aan je eigen capaciteiten als ouder. Je vraag je af waarom anderen het lijken te begrijpen, terwijl jij vastloopt in een neerwaartse spiraal van vermoeidheid in frustratie. 

Elke nacht en dag lijkt een eindeloze strijd, waarbij je probeert om je kindje te kalmeren en te troosten, zonder echt te weten wat de juiste aanpak is.

 

Speciaal ontworpen voor overweldigde ouders met een baby tussen 0 en 6 maanden.
Deze cursus biedt waardevolle begeleiding aan ouders die onzeker zijn over de slaap van hun kindje, de ‘slaaphandleiding’ missen, worstelen met het kalmeren van hun onrustige baby en graag willen genieten van het ouderschap zonder belemmerd te worden door slaaptekort en onzekerheid.

Meld je nu aan en je kan direct aan de slag. 

Door het volgen van deze cursus

Je krijgt geen handleiding bij de geboorte van je kindje. En je krijgt ook geen handleiding om je kindje in slaap te leren vallen. Wat eigenlijk helemaal niet zo gemakkelijk is als de uitspraak ‘slapen als een baby’ doet vermoeden. 

Deze cursus is voor ouders met een baby tussen de 0 en 6 maanden, die:

De ultieme, complete handleiding voor de slaap van jouw baby in de eerste 6 maanden

Voor maar €49,-

Ben jij er klaar mee om het geluk met je pasgeboren baby te laten overschaduwen
door slaaptekort en onzekerheid?

Veelgestelde vragen

1. Wat maakt deze cursus anders dan andere slaapadviezen of boeken die er al zijn? 

Het fijne aan deze cursus is dat alles gebundeld is. Alles wat je nodig hebt vind je in deze cursus. Het onderscheidt zich door de uitgebreide en specifieke focus op baby’s tussen 0 en 6 maanden, met aandacht voor de ontwikkelingsfasen en behoeften van baby’s in deze cruciale periode.

2. Hoeveel tijd moet ik investeren in het volgen van de cursus en het implementeren van de adviezen?

De cursus is ontworpen om flexibel te zijn en aan te passen aan jouw drukke schema als ouder. Je kunt de cursus in je eigen tempo volgen en de adviezen implementeren op een tempo dat voor jou en je baby werkt. 

3. Hoe volg je de cursus?

De cursus in niet ontworpen om van voren naar achteren te doorlopen en hem ‘uit te spelen’. Er zijn talloze onderwerpen die aan bod komen, en die je kan bekijken en lezen op het moment dat het voor jou van toepassing is. Pak dus regelmatig de cursus erbij als je ergens vragen over hebt of ergens mee aan de slag wilt, en zoek de betreffende module(s) op. 

4. Is de cursus ook geschikt voor ouders met een baby die al slaapproblemen heeft of alleen voor preventieve doeleinden?

De cursus is geschikt voor zwel ouders met baby’s die al slaapproblemen ervaren als ouders die preventief willen handelen om goede slaapgewoonten bij hun baby te bevorderen. 

5. Wordt er in de cursus rekening gehouden met de specifieke behoeften en temperament van mijn baby?

Ja, de cursus erkent dat elke baby uniek is en biedt aanpasbare benaderingen en begeleiding om aan te sluiten bij de individuele kenmerken van jouw kindje.

6. Wordt er in de cursus aandacht besteed aan het bevorderen van een gezonde hechting en emotionele ontwikkeling van mijn baby?

Jazeker, het biedt richtlijnen en tips om een veilige en ondersteunende slaapomgeving te creëren die bijdraagt aan de hechting tussen ouder en kind. 

7. Hoe lang houd  ik toegang tot de cursus?

Je hebt een jaar lang toegang, zodat je hoe dan ook voldoende tijd hebt om alles uit de cursus te halen wat er in zit. 

8. Heeft het zin om tijdens mijn zwangerschap al de cursus aan te schaffen? 

Dat kan zeker zinvol zijn. Door de cursus te volgen tijdens je zwangerschaps, krijg een beter begrip van de slaapbehoeften en -patronen van baby’s in de eerste 6 maanden. Je leert alvast hoe je een goede slaapbasis kan leggen, wat helpt om eventuele slaapproblemen te voorkomen of te verminderen. Dit geeft je de mogelijkheid om goed voorbereid te zijn en met meer vertrouwen in je rol als ouder te stappen wanneer je baby er is en kan je direct de waardevolle kennis en praktische inzichten toepassen. 

Wanneer is deze cursus niet voor jou?

Wanneer wil je deze cursus wel volgen?