Slaapconsult
€110,-

Ben je als ouder onzeker over het slaapgedrag van je kindje of worstel je met bepaalde slaapproblemen? Wil je graag persoonlijk advies van een gecertificeerd kinderslaapcoach die met je meedenkt? 

Tijdens een slaapconsult sta jij als ouder centraal. Samen bespreken we al jouw vragen en zorgen over het slaapgedrag van jouw kindje. Ik geef je inzicht in de oorzaak van de slaapproblemen en je ontvangt concrete handvatten om deze problemen aan te pakken. 

Kortom, wil jij inzicht in de oorzaken van de slaapproblemen van je kindje en wil je bovenal precies weten wat je moet doen om deze problemen op te lossen? Dan is een slaapconsult de ideale oplossing voor jou.

Wil jij snel weer een betere nachtrust voor het hele gezin?


Herken jij je in (een van ) onderstaande vragen? 

Laat mij je dan helpen. 


Wat kan je verwachten?  • Voorafgaand aan het consult vul je een uitgebreid intakeformulier in zodat ik een zo compleet mogelijk beeld van jullie situatie heb. 
 
  • Tijdens het videoconsult van 60 minuten staan jij en je kindje centraal. Dit is jullie uur. We gaan diep in op jouw specifieke vragen, situatie en slaapuitdagingen zodat je vol goede moed en vol concrete handvatten het consult uitstapt, klaar om aan de slag te gaan om jullie slaapuitdagingen op te lossen
 
  • Na afloop ontvang je een opname van het slaapconsult zodat je alles nog eens op je eigen tempo, wanneer je maar wilt, terug kunt beluisteren. 
 
  • In de 3 weken na het consult heb je de mogelijkheid om een e-mail met al je vragen te sturen, voor het geval er iets anders loopt dan gepland of als je nog aanvullende vragen hebt.